luni, 11 ianuarie 2010

Da'te fa in pula mea!

Incredibil,nu se mai poate in halul asta,cine pula mea a inventat batranii? X( Si nu orice batrani,pulele alea puturoase de babe insuportabile din TROLEU!!! Incep sa imi iasa exeme,basici numai cand le vad.

In drum spre casa de la scumpa si draga mea facultate m-am hotarat ca deobicei sa iau troleul,cea mai mare greseala! Toate bine si frumoase,adica aveam loc! pe la usa pe undeva da incapeam.Scanand zona mea acoperire am descoperit 3 varstnici in imediata apropiere.Nimic suspect.Troleul cu indicativul 7 si directia Cocosu'  se apropie de statia de la Pritax.No,aici,sa iti sugi pula,nu alta.Babe paste' babi,babi paste' babe si alte babe idioate,plus cativa babi cu pula.Si cum a fost o pana de curent pa' tzentru,in juma de ora se umple statie de specimene de genu.Si sa suie in trolli toate,da toate bagamiash pula in ele.Una bucata baba n-a ramas pe trotuar.Unde se suie? La usa din spate! Eu fiind un omulet respectuos ma dau jos si le las sa urce in mijlocul de transport.A doua mare greseala.Dupa care imi dau seama ca nu mai am loc! Da frate,NU MAI AVEAM LOC.Inca de astea n-am patit.Mi-am luat inima in dinti si pula in mana si le-am zis sa se miste in pula mea mai incolo de usa,pentru ca spatiul dintre scaune era gooooool,gooool futa'i menghele.Una bucata baba,iritata de explozia mea de complimente si implorari mi s-a ratoit.Nu-i nimic:"Taci ca iti fut una".Odata,de 2 ori,a 3 oara am impins-o in pizda masii,"Sui pe scaun doamna si taci".Se scuza proasta ca mosu din fata ei nu se misca.Pai cum pizda matii vrei sa se miste cand e schiop si pe deasupra i s-au aburit si ochelarii de la putoarea din troleu,serios,avea borcanele incetosate.Pana la urma si-au gasit toate locul.Specific ca erau nici mai mult nici mai putin de 9 babe in jurul meu si 3 batrani!! Doar o eleva cu zambetu' pe buze,una singura se tinea cu toata puterea de bara de langa usa,in rest doar cei mentionati mai sus.

GATA!!! Asa ceva NU SE MAI POATE! E peste puterea mea omeneasca sa va mai suport lua'v'as rosiile in pula.Stati in casa moartelor.

Asa ca propun: Campania Nationala Anti-Babi' pe Troleu!

Ce abilitati si echipament ai nevoie pentru a lua parte la campanie?

1. Ghiozdane,genti,plase,sacose.Cat mai multe si mai umflate!

2. Un cutit.Nu conteaza marimea sau forma.Acest cutit tre' sa IMPUNGA! Folositi'l ori de cate ori simtiti ca o baba va incomodeaza.Eu va sugerez sa tintiti spre zona abdomniala.Fiti subtili!

3. Cateva cutite in plus in cazul in care pasagerii aceluiasi troleu incep sa va idolatrizeze! Impartiti cutitele.

4. Un batalion de cuvinte si expresii jegoase,buruienoase si cat mai multa pula pentru babele alea.Va implor sa le injurati in cel mai crunt mod posibil,pana simtiti ca va iasa' pa' urechi.Nu va faceti griji,singura lor replica este: "Vai,n'are cei 7 ani de acasa".Nu-i nimic,o sa ii fac de acum incolo,cu pula in gura ta si cutitu intre coastele tale ramolite zdreanto!

5. O privire cat mai blanda,desi fierbi in tine,nu trebuie sa te exteriorizezi decat daca e neparat necesar.Si daca toti o faci,fa-o cu spume la gura,poate face infarct:D.

Imi doresc cu cea mai mare ardoare ca toti cei care ati citit cele mentionate mai sus sa va comportati ca atare.Mult succes!

6 comentarii:

  1. Cata dreptate ai...
    Bune ideile de mai sus, sa gasesc sa se plimbe fix la orele de varf.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine zis, pana acum merge chestia cu injuratul in cel mai crund mod posibil, pur si simplu isi trag curu` puturos daca le injuri, cu cutitele inca nu am incercat dar urmeaza

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) rad cu lacrmi...super tare campania asta ... ma voi alatura acesteia. !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. va recomand sa circulati pe jos...daca nu vreti sa ajungeti ca ei in 2 ani...puturosi si fara vlaga

    RăspundețiȘtergere
  5. Sugi pulă de octogenar găozare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Căcam-aş în gura ta de cocalar jegos şi incult. Tu n-o să ajungi boşorog muistule? Crezi că o să fii tânăr mereu? Lingea-mi-ai pula de japiţă ordinară şi lingătoare de transpiraţie de pe barele de la troleu. Muia-mi-aş pula-n tine!

    RăspundețiȘtergere